Daca tot trebuie sa mincam, atunci sa mincam bine
Confirmări și surprize, foarte plăcute, din partea vinurilor de Averești
Data:16.06.2016Marți seara s-a desfășurat, la Restaurantul Expo, o nouă ediție a Degustărilor Costăchel... articol complet
4 medalii pentru Crama Oprișor la IWCB 2016
Data:09.06.2016Crama Oprișor a câștigat 4 noi medalii la cel mai important concurs de vinuri din Romania –... articol complet
Slow Food ne învață cum să ne iubim Pământul. Terra Madre Salone del Gusto, 22-26 septembrie 2016 Torino (Italia)
Data:06.06.2016Terra Madre Salone del Gusto este cel mai important eveniment internațional dedicat... articol complet
S-a încheiat cea de-a XIII-a ediție a IWCB
Data:02.06.2016La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Focșani cea de-a XIII-a ediție (și... articol complet
Caloian Merlot Rozé 2015. Nu numai pentru că s-au deschis terasele!
Data:18.05.2016Zic unii (destui!) că ar fi acum în România o mare modă a vinurilor rozé. O fi, nu zic nu.... articol complet
În avanpremieră, 3 vinuri de la Averești, din noua gamă exclusiv Horeca
Data:13.04.2016Zic în avanpremieră deoarece noua gamă exclusiv Horeca a producătorului din Averești va fi... articol complet
Caloian Zinfandel Alb 2015 de la Oprișor. Nu s-a schimbat doar eticheta!
Data:04.04.2016N-am ascuns niciodată faptul că unul dintre vinurile mele preferate de vară era Caloian... articol complet
Despre Zenovius de la Budureasca și Zenovius de la Biertan
Data:29.03.2016Dacă vă întrebați cine a fost personajul istoric Zenovius, apoi trebuie să vă reamintesc... articol complet
Telemeaua de Ibănești, primul produs românesc cu Denumire de Origine Protejată la nivel european
Data:15.03.2016Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu (foto, stânga) a primit din partea comisarului european... articol complet
Noua Fetească Neagră Rose din gama Caloian a Cramei Oprișor
Data:04.03.2016Carevasăzică, nu s-a mulțumit Crama Oprișor cu deja consacratul Rosé din gama Caloian. Și... articol complet
Cum să faci un sos perfect de roșii pentru paste
Data:24.02.2016Că mâncărurile cu sos sunt mai bune dacă, în ultima jumătate de oră, se pune cratița,... articol complet
Concurs de rețete culinare organizat de Komunomo
Data:21.02.2016Salut! Te invităm să participi la concursul Pui de-un pui? organizat de Komunomo în colaborare... articol complet
Vinurile de la Casa Panciu s-au prezentat în Dealul Copoului. Și au câștigat
Data:20.02.2016Nu demult a avut loc, la Restaurantul Expo, un nou eveniment din seria Degustărilor... articol complet
Începând de astăzi, Salamul de Sibiu are Indicație Geografică Protejată (IGP) la nivel european
Data:19.02.2016Astăzi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a anunțat că, în Jurnalul... articol complet
În avanpremieră, promoția 2015 de la Crama Hermeziu
Data:03.02.2016Săptămâna trecută a avut loc un nou eveniment din ciclul Degustările Costăchel&Expo.... articol complet
Borș de perișoare de pui cu tăiței de casă și sfeclă roșie
Data:18.01.2016Acuma, ce să spun, acest borș de perișoare de pui cu tăiței de casă (sfecla roșie e, de... articol complet
Mușchiuleț de porc în aluat franțuzesc cu ciuperci, costiță și cașcaval
Data:04.01.2016Acest mușchiuleț de porc în aluat franțuzesc „îmbrăcat” în ciuperci, costiță și... articol complet
Batalionul Terra Romana de la SERVE a cucerit Dealul Copoului
Data:14.12.2015Miercuri, la Restaurantul Expo din ieșeanul Parc al Expoziției a avut loc o nouă întâlnire a... articol complet
Cinci vinuri de la Domeniul Vlădoi la Degustările Costăchel&Expo
Data:21.11.2015Miercuri a avut loc la Restaurantul Expo o nouă ediție a Degustărilor Costăchel&Expo.... articol complet
Un raport (aproape) complet despre noutățile de la Averești
Data:01.11.2015Recent, la invitația prietenului Cristian Hatmanu, am avut ocazia să fac o vizită la... articol complet