Coltul specialistului Chef Sylvia

Sylvia Boutiere raspunde intrebarilor

Chef sectiunea evenimente la : Domaine Chateau du Faucon, a lucrat la Garden Ice café si s-a format la restaurantul gastronomic La Table d'Arthur'R contact: bucataria-sylviei.ro/

Sylvia este alaturi de bucataras parca de o viata. A crescut impreuna cu comunitatea noastra frumoasa si si-a cultivat calitatile culinare in Franta, astfel ca acum poate sa le impartaseasca tuturor. O face cu placere si cu mult drag pentru toti prietenii bucataras.ro. Ii puteti cere aici sfatul pentru cum sa aranjati o farfurie, pentru un meniu deosebit sau pentru orice reteta doriti sa o preparati!

Intrebare

Bucataras  2014-12-03 15:18:52

Cind pui pastele la fiert. De la inceput, in apa rece, sau cind clocoteste apa?

Raspunsul specialistului

 Pastele au cateva secrete bine de stiut :) se pun la fiert mereu atunci cand coloteste apa, apa in care se fierb trebuie sa fie sarata foarte bine . Pentru pastele care urmeaza sa fie preparate cu un sos cald recomand scoaterea lor din apa inainte cu 2 minute de a fi fierte "al dente" iar cele 2-3 minute finale sa fie fierte cu sosul de preparare asa o sa absoarba mai bine aroma. Pastele nu se clatesc cu apa rece niciodata daca urmeaza sa fie preparate cu sos cald, doar pastele consumate reci se clatesc cu apa rece si se asezoneaza imediat cu putin ulei de masline. 

intreaba si tu

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]