Coltul specialistului Oana

Intreab-o pe Oana tot ce vrei sa stii despre gatit!

Oana este prietena draga a tuturor bucatarasilor harnici, care vor in fiecare zi sa stie mai multe, sa devina mai buni.

Este prezenta in mijlocul celei mai vesele comunitati culinare de la inceputurile Bucataras, asa incat rolul de gazda buna, cu un sfat potrivit pentru fiecare, i se potriveste cum nu se mai poate mai bine.

Oana te asteapta in fiecare zi zambitoare, pentru a dezlega impreuna micile mistere inca nedescoperite ale gatitului, aceasta joaca frumoasa de care sunteti pasionati.

Cere-i sfatul!

Intrebare *

Raspunsurile specialistului

cauta
Filtreaza dupa:
MarinescuDaniela   2018-01-22 08:08:25

Draga mea...cum de ești așa de priceputa...și cum putem transfera,macar jumate din priceperea ta, în ființa mea?!😂😊😘...

 Multumesc! Esti draguta! Orice lucru iese bine daca il faci cu pasiune si cu placere :) Mult succes in toate si spor la treaba!  citeste continuarea
Corina8888   2017-12-27 15:06:38

Buna ziua. As vrea o reteta de sturion. Am 4 medalioane, dar nu vreau cu mujdei. Sa fie ceva la cuptor, mai deosebit. Multumesc.

 Buna! Avem cateva retete video cu peste, poate te inspira: https://www.youtube.com/user/BucatarasTV/search?query=peste citeste continuarea
cimpoeru   2017-11-01 20:04:58

Buna Oana, voiam sa te întreb ca nu stiu ce mâncare sa mai fac acasă pt ai mei...

 Buna! O intrebare pe care o aud foarte des :) Acum depinde si de preferintele lor...Eu le-am facut copiilor un pilaf cu legume si cubulete de pulpa de porc, o supa de pui de tara cu galusti... citeste continuarea
SanduMihaela   2017-09-05 13:31:21

Fructele de soc de spală ca orice fructe, apoi îi aduci cei 150 ml de apa în care stau fructele? Aici mă refer la modul de preparare al dulceții de soc. Mulțumesc!

 Buna! Depinde de reteta...daca faci dulceata cu sirop de zahar sau doar cu zahar. Eu nu pun apa in dulceturi. Fructele au destula zeama si acesta iese in contact cu zaharul, nu are rost sa... citeste continuarea
Diana_Lazarescu   2017-08-02 13:54:50

Buna, Oana! Am si eu o intrebare daca nu te superi. Imi poti spune care crema de branza se potriveste cel mai bine in deserturi? Am cumparat de mai multe feluri si este sarata sau acra. Tu de care folosesti? Multumesc!

 Buna! Depinde ce desert vrei sa faci. Pentru creme folosesc mascarpone sau ricotta, pentru cheesecake branza de vaci grasa, scursa bine, combinata cu branza philadephia, pentru papanasi... citeste continuarea
ancutsa   2017-08-02 13:27:40

Mierea este toxica sau nu la incalzire pe foc? In quiz-ul de pe site exista chiar o mentiune "24. Mierea devine toxica la temperaturi: Mai mari de 40 grade" Insa mierea o folosesc bunicile de atata timp in foile pentru prajituri si sunt foarte bune. Asa ca as dori sa stiu daca este doar un mit...

Multumesc in primul rand pentru intrebare, am spart gheata ca sa zic asa :)  Este un mit, asa s-a crezut mult timp, insa nu devine toxica, ci isi schimba proprietatile curative si devine... (1 comentarii) citeste continuarea

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro