Coltul specialistului Oana

Intreab-o pe Oana tot ce vrei sa stii despre gatit!

Oana este prietena draga a tuturor bucatarasilor harnici, care vor in fiecare zi sa stie mai multe, sa devina mai buni.

Este prezenta in mijlocul celei mai vesele comunitati culinare de la inceputurile Bucataras, asa incat rolul de gazda buna, cu un sfat potrivit pentru fiecare, i se potriveste cum nu se mai poate mai bine.

Oana te asteapta in fiecare zi zambitoare, pentru a dezlega impreuna micile mistere inca nedescoperite ale gatitului, aceasta joaca frumoasa de care sunteti pasionati.

Cere-i sfatul!

Intrebare *

Raspunsurile specialistului

cauta
Filtreaza dupa:
Sandrina   2018-09-05 08:37:08

Cat timp se lasă dovlecelul la cuptor?

Pai depinde ce vrei sa gatesti...Dovlecelul se gateste foarte repede de obicei, de exemplu pe grill il tai rondele si il lasi cate 1 minut pe fiecare parte. In tigaie il poti sota cateva minute si... citeste continuarea
CsillaSzabo   2018-05-08 12:20:38

Buna. Nu stiu daca puteti sa ma ajutati... In vara trecuta am facut o prajitura de aici. Si acum vreau iarasi sa o fac, dar nu mai stiu care a fost... Are un blat (cred ca simplu), dupa aia crema ciocolata (din 3 oua,ciocolata, si ceva dessert ciocolata, gelatina, apoi avea o crema de vanilie. A fost foarte buna si racoritoare! Multumesc pt ajutor!

 Buna! Sunt peste 600 de prajituri cu crema de ciocolata si vanilie in site :) Incearca sa cauti aici, poate gasesti:... citeste continuarea
Alexandra AmaliaPetcu   2018-03-27 16:04:42

As dori daca sa poate reteta de la cel mai bun cheesecake

 Uite aici o reteta testata: https://www.youtube.com/watch?v=y-S-KYYWpe8 Poti cauta si pe site, sunt o gramada de retete de cheesecake. citeste continuarea
Ady7000   2018-03-23 19:28:28

Cum se face ciorba de burta?

 Uite aici o reteta testata si foarte buna de ciorba de burta. https://www.youtube.com/watch?v=IgCJlzFTmBI citeste continuarea
Cristina82   2018-02-16 17:14:37

Buna,Oana! Esti foarte draguta!😊 Imi poti spune te rog frumos de ce imi scad cornurile dupa ce le bag la cuptor? Inainte sa le bag cresc foarte mult iar dupa ce le bag...imi scad. 🤔

 Buna! Posibil sa le lasi prea mult la dospit si in momentul cand le pui la cuptor sa scada... citeste continuarea
trifadalia   2018-02-15 08:24:05

Buna dimineata. Care este diferenta dintre praf de copt sau bicarbonat de sodiu in prajituri?

Buna! Si praful de copt si bicarbonatul de sodiu sunt agenti de crestere folositi la prajituri.  Bicarbonatul de sodiu: Secretul din spatele lui este ca atunci cand il combini cu un... citeste continuarea
MarinescuDaniela   2018-01-22 08:08:25

Draga mea...cum de ești așa de priceputa...și cum putem transfera,macar jumate din priceperea ta, în ființa mea?!😂😊😘...

 Multumesc! Esti draguta! Orice lucru iese bine daca il faci cu pasiune si cu placere :) Mult succes in toate si spor la treaba!  citeste continuarea
Corina8888   2017-12-27 15:06:38

Buna ziua. As vrea o reteta de sturion. Am 4 medalioane, dar nu vreau cu mujdei. Sa fie ceva la cuptor, mai deosebit. Multumesc.

 Buna! Avem cateva retete video cu peste, poate te inspira: https://www.youtube.com/user/BucatarasTV/search?query=peste citeste continuarea
cimpoeru   2017-11-01 20:04:58

Buna Oana, voiam sa te întreb ca nu stiu ce mâncare sa mai fac acasă pt ai mei...

 Buna! O intrebare pe care o aud foarte des :) Acum depinde si de preferintele lor...Eu le-am facut copiilor un pilaf cu legume si cubulete de pulpa de porc, o supa de pui de tara cu galusti... citeste continuarea
SanduMihaela   2017-09-05 13:31:21

Fructele de soc de spală ca orice fructe, apoi îi aduci cei 150 ml de apa în care stau fructele? Aici mă refer la modul de preparare al dulceții de soc. Mulțumesc!

 Buna! Depinde de reteta...daca faci dulceata cu sirop de zahar sau doar cu zahar. Eu nu pun apa in dulceturi. Fructele au destula zeama si acesta iese in contact cu zaharul, nu are rost sa... citeste continuarea
Diana_Lazarescu   2017-08-02 13:54:50

Buna, Oana! Am si eu o intrebare daca nu te superi. Imi poti spune care crema de branza se potriveste cel mai bine in deserturi? Am cumparat de mai multe feluri si este sarata sau acra. Tu de care folosesti? Multumesc!

 Buna! Depinde ce desert vrei sa faci. Pentru creme folosesc mascarpone sau ricotta, pentru cheesecake branza de vaci grasa, scursa bine, combinata cu branza philadephia, pentru papanasi... citeste continuarea
ancutsa   2017-08-02 13:27:40

Mierea este toxica sau nu la incalzire pe foc? In quiz-ul de pe site exista chiar o mentiune "24. Mierea devine toxica la temperaturi: Mai mari de 40 grade" Insa mierea o folosesc bunicile de atata timp in foile pentru prajituri si sunt foarte bune. Asa ca as dori sa stiu daca este doar un mit...

Multumesc in primul rand pentru intrebare, am spart gheata ca sa zic asa :)  Este un mit, asa s-a crezut mult timp, insa nu devine toxica, ci isi schimba proprietatile curative si devine... (1 comentarii) citeste continuarea
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro