danakarin

1

Bucataras
incepator

München

Bucataras din 09.10.2011

RETETE126
PRIETENI75
Articole

Mini concediu in minunata vale a riului Ache- Gasteiner Tal

In Bucataras hai hui, la: 1 Noi 2011

Am plecat din München simbata pe la 11 si dupa 2 ore jumate am ajuns in Gasteiner Tal, in Austria, in landul Salzburg. Totul acolo imbie la relaxare. Am avut parte de o vreme minunata, o adevarata toamna de aur... Localitatea,  Bad Hofgastein, atestata documentar deja in...

Mozzarella

In Alimente, la: 15 Oct 2011

"Mozzarella este o branza alba, apoasa, elastica, preparata initial din lapte de bivolita, dar acum cel mai des din lapte de vaca. Cand e fierbinte se intinde in fire si este cel mai des utilizata la pizza. Termenul « mozzarella » a fost folosit prima data in 1570 in...

Schrannenhalle in München o oaza de delicatesuri

In Bucataras hai hui, la: 13 Oct 2011

Intr-adevar, fotografiile fara comentariu nu au nici un  haz. M-am documentat, si....iata ce-am gasit: Aceasta hala , die Schrannenhalle , o constructie de metal turnat si sticla a fost ridicata intre 1851-1853 si a folosit ca si grinar , pe linga piata centrala a orasului,...

Afisate 11 - 13 din 13 articole    

Postari recente

publicat la 01.04.2014

Paste cu anghinare si creveti

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]