chec
03.02.2011 / 10:13
Citeaza
Buna fetelor,
Ce sa fac sa nu mi se lase checul cand ıl scot din cuptor ??
03.02.2011 / 11:19
Citeazakukibella a spus:
Buna fetelor, Ce sa fac sa nu mi se lase checul cand ıl scot din cuptor ??
Eu cand fac chec fac reteta normala, frec galbenusurile cu zahar, adaug esenta de vanilie sau de care vreti, pun coaja de portocala si lamaie, faina, praf de copt, si la urma albusurile batute spuma, mi-e nu mi s-a lasat niciodata dupa reteta asta care o fac de anii, incerca nu are cum sa nu iti iasa. garantez ca nu ti se va lasa.
03.02.2011 / 11:20
Citeazakukibella a spus:
Buna fetelor, Ce sa fac sa nu mi se lase checul cand ıl scot din cuptor ??
P.s. eu dupa ce l-am facut sting cuptorul si il las asa sa se odihneasca 15 de minute, apoi il scot il pun pe blat si il acopar cu un servet sau prosop de bucatarie pana se raceste de tot.
03.02.2011 / 16:26
Citeazakukibella a spus:
Multumesc mult !!!!!!!!!!!!!
cu placere, cand faci chec sa imi zici daca ti sa m-ai lasat
03.02.2011 / 20:00
Citeazaelena1988 a spus:
Eu cand fac chec fac reteta normala, frec galbenusurile cu zahar, adaug esenta de vanilie sau de care vreti, pun coaja de portocala si lamaie, faina, praf de copt, si la urma albusurile batute spuma, mi-e nu mi s-a lasat niciodata dupa reteta asta care o fac de anii, incerca nu are cum sa nu iti iasa. garantez ca nu ti se va lasa.
spuma de albus incorporeaz-o cu o paleta,lingura in compozitie de jos in sus si nu cu mixerul,ramane pufos si nu se lasa
04.02.2011 / 10:45
aziz a spus:
spuma de albus incorporeaz-o cu o paleta,lingura in compozitie de jos in sus si nu cu mixerul,ramane pufos si nu se lasa
asta am uitat sa o mentionez, niciodata nu fac chec cu mixerul, intotdeauna fac cu lingura de lemn
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de elena1988
Ultima editare: 04.02.2011 10:46:28
04.02.2011 / 12:42
Citeaza
Multumesc,
problema e ca eu fac de obicei checul cu oule ıntregi,cand ıl pun ın cuptor e super creşte arata bine dar dupa se lasa
04.02.2011 / 16:39
Citeazakukibella a spus:
Multumesc, problema e ca eu fac de obicei checul cu oule ıntregi,cand ıl pun ın cuptor e super creşte arata bine dar dupa se lasa
nu mai proceda asa probabil de aia se lasa, freaca galbenusele cu zahar, si albusele batele separat
12.09.2022 / 10:50
Citeaza
I have learned a lot more delicious recipes since joining this blog, thanks everyone for sharing those recipes. the impossible quiz
04.07.2023 / 08:43
Citeaza
These extension ladders are not only practical but also space-saving. They collapse down to a compact size, making storage a breeze. laddersafetyrules