modules/forum/post.tpl

Sa ridem un pic de ei

04.05.2010 / 12:51

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat


Are dreptate textul, ca se munceste prea mult. Dar nu as renunta la niciun privilegiu castigat de feministe: a putea studia, a vota, a sta in parc pe o banca si a citi o carte fara sa te intrebe cineva de ce umbli teleleu ca o femeier fara stapan, a intra intr-un restaurant cu prietenele, nu cu un barbat ... feminismul in sine nu are nicio legatura cu faptul ca astazi femeia s-a supraincarcat. A munci ca un sclav nu inseamna a fi egala cu barbatul pentru ca nici barbatul nu ar trebui sa faca acest lucru!! Punct. E ceva daunator pentru ambele sexe. Si nici inainte, cand doar barbatul lucra zi si noapte sa intretina singur o familie cu vreo 5 membri nu cred ca era mai roz. Eu sincera sa fiu nu as da viata mea de acum pe cea a bunicii mele. Asa, fara cariera cum a fost, tot a muncit de la 5 dimineata, iar daca a avut copiii pe langa ea, e pentru ca i-a luat la camp, la munca, de multe ori, in loc sa ii lase la scoala! Nu sunt pro imaginea femeii care jongleaza n copii si arata ca un model si e si director si etc... e absurd. Dar nici nu cred ca trebuie sa cadem in panta cealalta si sa idealizam ce a fost. Ca om, trebuie sa stii sa traiesti pentru tine, sa nu fii slab, sa iei din afara doar ce iti foloseste. Modele false de hartie vor exista mereu... la fel cum existau filmele in care femeia nu stia decat sa zambeasca frumos si sa puna cina pe masa cand intra sotul in casa, iar in rest, nu avea dreptul sa spuna in cuvant. Cat despre emanciparea femeii si copiii care cresc cu bone... un copil are doi parinti, trebuie impreuna sa discute. Nu cred ca am avut nevoie de tata mai putin decat de mama. Unde erau aceste texte despre cine creste copilul cand doar barbatul muncea 24 ore? era ok pentru ca mama statea cu ei? Cred ca si absenta tatalui are efectele ei in viata unui copil, iar problema unei vieti prea alerte trebuie rezolvata impreuna si nu dand vina doar pe unul dintre parteneri, care vezi, a castigat niste drepturi si acum nu le mai poate duce. A lucra 24 de ore pe zi nu este un drept pe care l-a vrut cineva. Si nu, nu sunt ultra feminista, dar nici nu cred ca ce au facut acele femei pentru noi ar trebui blamat. Am citit despre acest subiect, am vazut filme documentare si nu mi-as dori sa ma intorc in acel punct.

Citeaza

04.05.2010 / 16:14

Nick: Brindusa
Bucataras incepator
Bucataras din: 15.12.2009
Retete: 345
Scrie-i mesaj privat

Ah, ce s-a ambalat Adinuta Te pup .

Nici eu n-as vrea sa am viata pe care a avut-o bunica. Si o adepta mai infocata a feminismului ca mine, n-ai sa gasesti.  Cat am fost tanara si fara copil am muncit si eu destul, mai intai ca sa fac ceva scoala si dupa aia ca sa ma cunoasca lumea si sa razbesc in fata. In timpul asta am avut si copilul si recunosc ca parintii mei m-au ajutat foarte mult cu cresterea lui. Asa am putut sa-mi vad si de cariera si de familie destul de bine, chiar daca, recunosc, am fost o persoana cre vroia sa aibe totul sub control. Cand vei avea un copil o sa vezi ca, chiar daca tatal are grija de el, tot la tine o sa vina cand o sa se loveasaca sau o sa-l doara ceva. Bineinteles ca amandoi parintii trebuie sa contribuie la cresterea si educarea copilului, dar in 90% din cazuri, nu stiu cum si de ce mama simte ca ea stie mai bine.

Dar timpul trece, copilul creste si constati ca nu mai poti lasa prea mult pe capul unor oameni in varsta nevoile unui baiat puber. Prin urmare am hotarat in familie ca eu sa-mi iau un part time. Si nu-mi pare rau nici o secunda de aceasta hotarare. Am ajuns la o maturitate (hai sa nu zicem varsta) la care apreciez pe deopotriva zilele in care merg la serviciu si ma simt implinita profesional , cat si zilele in care pot discuta linistita cu fimiu despre cum a fost la scola sau pot bea seara in tihna un pahar de vin cu sotul meu. Si consider ca am ajuns la un echilibru bun intre cariera si familie.

Citeaza

12.11.2010 / 23:27

Nick: eleny2010
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.10.2010
Retete: 12
Scrie-i mesaj privat

Catalin a spus:

Barbatii fara simtul umorului pot apela aici: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Adresa: Piata Valter Maracineanu nr 1-3, sector 1, 010155 Bucuresti Telefon: +4 021 312.65.78 ; +4 021 312.65.79  Fax:       +4 021 312.65.85 Email:     [email protected]

kiar vb serios ?  deci ma bufnit rasul cand am citit. cat despre sotul meu daca as sta sa povestesc ...a-ti rade de numai puteti .am un sot cu MULT SIMT AL UMORULUI .

Citeaza

26.02.2011 / 01:30

Nick: MIUTA
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2010
Retete: 248
Scrie-i mesaj privat

 Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii   

  Curs special pentru barbati  
Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau  
Program : 4 module - dintre care unul obligatoriu
Modulul 1 : (curs obligatoriu)  
1.     Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2.     Sotia mea nu este mama mea  (350 ore)
3.     Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (350 ore)

Modulul 2 : Viata in doi
 
1.     Sa am copii fara sa devin gelos pe ei  (50 ore)
2.     Sa nu zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele  (500 ore)
3.     Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii  (550 ore)
4.     Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap  (800 ore)
5.     Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc  (500 ore)
6.     Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (350 ore)

Modulul 3 : Timpul liber
 
1.     Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de 2 ore  (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie
 
   1. nivelul 1  (incepatori)   Electrocasnicele : ON = deschis,  OFF = inchis
   2. nivelul 2  (avansati)    
Prima mea supa instant fara sa ard cratita
Exercitiu practic : fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV
 
Din ratiuni de dificultate si intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
Tema 1  
Calcatul-acest proces misterios; de la masina de spalat, pana la dulapul de haine
Tema 2  
Riscurile umplerii tavii pentru cuburi de gheata (demonstratie sustinuta de diapozitive)
Tema 3  
Tu si electricitatea. Avantajele economice in urma angajarii personalului calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
Tema 4  
Ultima descoperire stiintifica : A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie  (practica laborator)
Tema 5  
De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea.
Tema 6  
Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa WC.
Tema 7  
Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas  (teleconferinta cu Univ. Harvard)
Tema 8  
Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti?              (Marturisiri)
Tema 9  
Masina de spalat - acest mare mister din casa.
Tema 10
Diferente fundamentale - cosul pentru rufe si podeaua ( exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)
Tema 11
Barbatul in scaunul pasagerului > Este posibil sa nu vorbeasca sau sa nu se agite in timp ce ea parcheaza ?  
Tema 12  
Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta.   

Citeaza

26.02.2011 / 14:30

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

MIUTA a spus:

  Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau   Program : 4 module - dintre care unul obligatoriu Modulul 1 : (curs obligatoriu)   1.     Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2.     Sotia mea nu este mama mea  (350 ore) 3.     Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (350 ore) Modulul 2 : Viata in doi   1.     Sa am copii fara sa devin gelos pe ei  (50 ore) 2.     Sa nu zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele  (500 ore) 3.     Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii  (550 ore) 4.     Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap  (800 ore) 5.     Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc  (500 ore) 6.     Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (350 ore) Modulul 3 : Timpul liber   1.     Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de 2 ore  (exercitiu practic) Modulul 4 : Curs de bucatarie      1. nivelul 1  (incepatori)   Electrocasnicele : ON = deschis,  OFF = inchis    2. nivelul 2  (avansati)     Prima mea supa instant fara sa ard cratita Exercitiu practic : fierbe apa inainte de a adauga pastele CURS INTENSIV   Din ratiuni de dificultate si intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi. Tema 1   Calcatul-acest proces misterios; de la masina de spalat, pana la dulapul de haine Tema 2   Riscurile umplerii tavii pentru cuburi de gheata (demonstratie sustinuta de diapozitive) Tema 3   Tu si electricitatea. Avantajele economice in urma angajarii personalului calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare) Tema 4   Ultima descoperire stiintifica : A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie  (practica laborator) Tema 5   De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea. Tema 6   Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa WC. Tema 7   Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas  (teleconferinta cu Univ. Harvard) Tema 8   Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti?              (Marturisiri) Tema 9   Masina de spalat - acest mare mister din casa. Tema 10 Diferente fundamentale - cosul pentru rufe si podeaua ( exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala) Tema 11 Barbatul in scaunul pasagerului > Este posibil sa nu vorbeasca sau sa nu se agite in timp ce ea parcheaza ?   Tema 12   Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta.   

hai ca este tare

Citeaza

26.02.2011 / 15:55

Nick: sufletista
Bucataras Suprem
Bucataras din: 17.08.2010
Retete: 1549
Scrie-i mesaj privat

nici cu cursuri nu invata

Citeaza

27.02.2011 / 10:18

Nick: aziz
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.09.2010
Retete: 296
Scrie-i mesaj privat

MIUTA a spus:

  Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau   Program : 4 module - dintre care unul obligatoriu Modulul 1 : (curs obligatoriu)   1.     Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2.     Sotia mea nu este mama mea  (350 ore) 3.     Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (350 ore) Modulul 2 : Viata in doi   1.     Sa am copii fara sa devin gelos pe ei  (50 ore) 2.     Sa nu zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele  (500 ore) 3.     Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii  (550 ore) 4.     Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap  (800 ore) 5.     Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc  (500 ore) 6.     Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (350 ore) Modulul 3 : Timpul liber   1.     Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de 2 ore  (exercitiu practic) Modulul 4 : Curs de bucatarie      1. nivelul 1  (incepatori)   Electrocasnicele : ON = deschis,  OFF = inchis    2. nivelul 2  (avansati)     Prima mea supa instant fara sa ard cratita Exercitiu practic : fierbe apa inainte de a adauga pastele CURS INTENSIV   Din ratiuni de dificultate si intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi. Tema 1   Calcatul-acest proces misterios; de la masina de spalat, pana la dulapul de haine Tema 2   Riscurile umplerii tavii pentru cuburi de gheata (demonstratie sustinuta de diapozitive) Tema 3   Tu si electricitatea. Avantajele economice in urma angajarii personalului calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare) Tema 4   Ultima descoperire stiintifica : A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie  (practica laborator) Tema 5   De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea. Tema 6   Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa WC. Tema 7   Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas  (teleconferinta cu Univ. Harvard) Tema 8   Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti?              (Marturisiri) Tema 9   Masina de spalat - acest mare mister din casa. Tema 10 Diferente fundamentale - cosul pentru rufe si podeaua ( exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala) Tema 11 Barbatul in scaunul pasagerului > Este posibil sa nu vorbeasca sau sa nu se agite in timp ce ea parcheaza ?   Tema 12   Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta.   

Citeaza

28.02.2011 / 00:10

Nick: alinutzika
Bucataras incepator
Bucataras din: 26.02.2011
Retete: 246
Scrie-i mesaj privat

foarte interesant....ha ha ha.....:))

Acest mesaj a fost modificat de alinutzika
Ultima editare: 28.02.2011 00:10:25

Citeaza

23.03.2011 / 21:39

Nick: Dya
Bucataras senzational
Bucataras din: 25.10.2010
Retete: 651
Scrie-i mesaj privat

28.03.2011 / 23:29

Nick: mitinita
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 12.10.2010
Retete: 841
Scrie-i mesaj privat

 Preluat de la Epurasha de pe facebook:

"Barbatii sunt precum pantofii : – cei care iti plac, te costa. – foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon. – daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata – cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre. – oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili. – unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese. – unii merita lasati la usa . – lumea te judeca in functie de ei. – alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. – cei sireti trebuie legati. – trebuie calcati in picioare"

Citeaza

29.03.2011 / 18:10

Nick: postavaru
Bucataras senzational
Bucataras din: 16.05.2010
Retete: 506
Scrie-i mesaj privat

mitinita a spus:

 Preluat de la Epurasha de pe facebook: "Barbatii sunt precum pantofii : – cei care iti plac, te costa. – foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon. – daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata – cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre. – oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili. – unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese. – unii merita lasati la usa . – lumea te judeca in functie de ei. – alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. – cei sireti trebuie legati. – trebuie calcati in picioare"

Citeaza

21.04.2011 / 00:46

Nick: ioanalf
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.04.2011
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

aziz a spus:

imi dau lacrimile de cat rad!modul 3 ar trebui sa l scot a imprimanta si sa l agat sub nasul sotului

Citeaza

24.04.2011 / 22:50

Nick: bucatarimcudiana
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.03.2011
Retete: 50
Scrie-i mesaj privat

Brindusa a spus:

Si eu am ajuns la aceeasi concluzie, dupa ani in care am muncit de dimineata pana seara. Si de aia de vreo 2 ani mi-am luat part time la job. Cealalta jumatate de timp am jobul acasa, cu familia. Si nu ma simt nici inferioara si nici fara cariera. Doar mai odihnita si mai senina.

foarte bine brandusa, te felicit

Citeaza

25.04.2011 / 10:54

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

mitinita a spus:

 Preluat de la Epurasha de pe facebook: "Barbatii sunt precum pantofii : – cei care iti plac, te costa. – foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon. – daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata – cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre. – oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili. – unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese. – unii merita lasati la usa . – lumea te judeca in functie de ei. – alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. – cei sireti trebuie legati. – trebuie calcati in picioare"

super

Citeaza

19.07.2011 / 23:55

Nick: alinutzika
Bucataras incepator
Bucataras din: 26.02.2011
Retete: 246
Scrie-i mesaj privat

:))

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]