hangiu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 24.02.2010

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Gratar de porc

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.  Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o...

Ciorba de peste la ceaun

In Supe/Ciorbe la 11 Apr 2010

Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga carne...

Gulas de vita reteta originala

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Se curata ceapa si legumele si se taie in rondele nu foarte marunt. Intr-un ceaun mai mare se caleste slanina afumata si jumate din untura , apoi se adauga ceapa legumele si usturoiul. Adaugati untura doar daca mai este nevoie. Dupa ce au inceput sa se inmoaie si au primit culoare aurie se...

Purcel la protap

In Porc la 11 Apr 2010

Se incepe pregatirea purcelului cu 3 zile inainte. In prima zi se pune la sare. Se ia purcelul si se asaza pe o folie mare si se sareaza bine cu sare grunjoasa, pe toate partile, apoi se acopera si se lasa la loc racoros, o zi si jumatate, chiar doua. Pentru urmatorul pas se pregateste un...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 16

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro