Ciorba de peste la ceaun

de hangiu in Supe/Ciorbe, 11 Apr 2010 | 9799 vizualizari

 

Ciorba de peste facuta de pescari la malul apei. La ceaun are gustul total diferit fata de cartita.

 

INGREDIENTE

  • 3kg carne de peste (sau capuri de peste) crap sau fitofag
  • 4 morcovi
  • 1 patrujel
  • jumatate de telina
  • un cartof mare
  • o ceapa
  • o caciulie de usturoi
  • 2 rosii
  • un ardei galben
  • un gogosar
  • un ardei mare iute
  • o mana de fasole verde
  • linguri de orez
  • frunze de dafin
  • piper
  • boabe
  • sare
  • 500g smantana
  • 4 oua
  • otet
  • frunze de patrunjel si leustean
  • 3 linguri untura de porc
  • o lingura boia
  • 2 linguri mustar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste la ceaun:

Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.


Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga carne de peste taiata bucati mari.


la sfarsit se dauga si ardeiul iute cu atentie.


Cand este fiarta se ia de pe foc, se lasa un pic la racit, si se drege cu un sos din usturoiul pisat, ouale batute ,patrunjelul tocat marunt mustarul si smantana , care se prepara din timp.


Otet se adauga doar daca se doreste mai acrisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:36

da asa dreg si eu la sfarsit ciorba de peste

Sylvia 1

12.04.2010, 09:10

Super interesanta retata am si salvat-o la favorite, nu staim de ciorba de peste cu smantana si usturoi

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:51

o bunatate,vreau si eu macar un polonic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Bors de somon