Ciorba de fasole verde , de post .

de delia64 in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2014 | 4099 vizualizari

 

Este o ciorba tare indragita de ai mei , o fac foarte des atat vara cat si iarna .
Anul trecut am avut foarte multa fasole verde si am pus conserva si la congelator .
Aceasta fasole este sigur bio .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg fasole verde
  • o telina
  • un ardei gras
  • 2 cepe
  • frunze de telina si patrungel
  • morcovi
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • apa
  • o,500ml.suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde , de post .:

Se curata pastaile si  se spala .

Punem apa la fiert , intre timp curat zarzavatul si il tai cubulete .

Cand fierbe apa pun pastaile si zarzavatul la fiert  , aproximativ 45 de minute.

Verificam daca sunt fierte legumele si adaugam suc de rosii , sare si piper dupa gust . Tocam marunt frunzele de telina si patrunjel si adaugam peste ciorba .

Se poate servi cu smantana daca nu este post . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu os afumat cand nu este post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde , de post ." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde din Ardeal