Ciorba de varza dulce cu lapte prins

de Sidy in Supe/Ciorbe, 28 Mai 2010 | 2779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza nu prea mare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac,
  • putina telina
  • 2 catei usturoi
  • 500 g afumatura
  • 1 cartof
  • 500 ml lapte prins( batut)
  • 1 lingura pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza dulce cu lapte prins:

Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Varza se taie patratele.


In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, stingem focul si adaugam laptele prins. Deasupra presaram marar verde tocat marunt.



Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Ciorba se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza dulce cu lapte prins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Roxana 1

28.05.2010, 21:29

Sylvia 1

28.05.2010, 21:33

Ce minunatie, 5 furculite fara sa stau pe ganduri !

Ina 1

29.05.2010, 10:13

Bravo, Sidy 5 furci si de la mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou