Ciorba de curcan

de Bunica in Supe/Ciorbe, 17 Oct 2009 | 14033 vizualizari

 

O ciorba sanatoasa si gustoaaaaaasa rau !

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati ede carne ( eu pun spatele portionat, pipota, gatul)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 1 radacina de patrunjel
  •  1 radacina de pastarnac
  • 4 rosii mari sau  200 g. suc de rosii
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • fidea sau orez (dupa gustul fiecaruia)
  • 1 ou
  • zeama de varza pentru acrit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se pun rosiile sau sucul de rosii.apoi zeama de varza si sarea dupa gust. Cand a disparut spuma de deasupra se pune fidea ( un rotocol ),se stinge focul si  se adauga un ou batut ,mastecandu-se zeama. La sfarsit se adauga leusteanul taiat si putin marar ( cui ii place ).

TIPS-URI

1

Carnea se poate incerca , daca este fiarta , cu ajutorul unei furculite. Sa intre furculita in carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ANCA 1

17.10.2009, 16:36

bunaaaaa tare, Buni!!

Irina 1

18.10.2009, 12:07

Abia astept sa ma asez la masa!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:33

buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta de porc afumata si moare de varza