Gratar de porc

de hangiu in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 5688 vizualizari

 

Un gratar bine facut este un gratar adevarat :)

 

INGREDIENTE

  • Cotlet,
  • pulpa sau cefa de porc (cam cat iti pofteste inima)
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc:

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar, boia sau condimente din comert. se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.


Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o ungeti cu miere de albine .


Si incercati ca si garnitura ciupercute pe gratar ,le puneti intai cu palaria in jos iar cand le intoarceti puneti in ele cascaval si lasati-l sa se topeasca.


O sa va lingeti degetele pofta mare


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:30

e super si noua ne place atre mult

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:25

grozav , cel mai mult mi-a placut partea cu ciupercile , multumesc de idee in copilarie mancam un soi de ciuperci de padure [ se mai spune si bureti usturoiati sau iutari ] fripti pe plita presarati cu branza framantata de oaie , ehee ce vremuri

rivka 1

12.04.2010, 21:56

wow ce grataroi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor