Gratar de porc

de hangiu in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 9270 vizualizari

 

Un gratar bine facut este un gratar adevarat :)

 

INGREDIENTE

  • Cotlet,
  • pulpa sau cefa de porc (cam cat iti pofteste inima)
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc:

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.

 Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o ungeti cu miere de albine .

Si incercati ca si garnitura ciupercute pe gratar ,le puneti intai cu palaria in jos iar cand le intoarceti puneti in ele cascaval si lasati-l sa se topeasca.

O sa va lingeti degetele pofta mare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:30

e super si noua ne place atre mult

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:25

grozav , cel mai mult mi-a placut partea cu ciupercile , multumesc de idee in copilarie mancam un soi de ciuperci de padure [ se mai spune si bureti usturoiati sau iutari ] fripti pe plita presarati cu branza framantata de oaie , ehee ce vremuri

rivka 1

12.04.2010, 21:56

wow ce grataroi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc fraged la cuptor