Varza calita cu costita afumata

de elena001 in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2013 | 1192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata mare
  • 600gr costita afumata de porc
  • 2 cepe
  • 500 ml suc de rosii
  • 4 linguri bulion
  • patrunjel
  • 3 foi de dafin
  • ulei pt calit
  • 1 praf de sare(doar daca e nevoie)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu costita afumata:

1.se taie ceapa si se caleste cu ulei impreuna cu costita taiata


2.se adauga varza taiata marunt peste


3.se adauga sucul de rosii si se completeaza cu apa


4.dupa ce a dat putin in fiert se adauga si bulionul,foile de dafin.


5.cand este gata, si varza este fiarta, se pune patrunjelul maruntit si se pune sare daca e nevoie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

12.02.2013, 22:15

Rocsi 1

12.02.2013, 22:42

Imi place!

jolygina 1

12.02.2013, 23:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa