Cartofi cu branza si carnati la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2016 | 1456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 2-3 carnaciori subtiri
  • telemea de vaca
  • 2-3 linguri smantana
  • marar proaspat
  • cascaval ras
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si carnati la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.


Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii.


Intr-un vas de ceramica punem un strat de cartofi felii,deasupra punem telemeaua stivita cu o furculita si amestecata cu smantana si mararul tocat marunt.


Carnatii se prajesc in ulei si se taie bucatele, pe care le punem peste branza cu smantana pen.


Ultimul strat il punem de cartofi, condimentam, iar deasupra punem cascaval ras.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute.


Se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

anca_rm 1

11.04.2016, 10:23

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

Rita Ilies 1

13.04.2016, 18:32

Și io mai fac din ăștia.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Mazăre cu cârnaţi afumaţi