Cartofi cu branza si carnati la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2016 | 1533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 2-3 carnaciori subtiri
  • telemea de vaca
  • 2-3 linguri smantana
  • marar proaspat
  • cascaval ras
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si carnati la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.


Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii.


Intr-un vas de ceramica punem un strat de cartofi felii,deasupra punem telemeaua stivita cu o furculita si amestecata cu smantana si mararul tocat marunt.


Carnatii se prajesc in ulei si se taie bucatele, pe care le punem peste branza cu smantana pen.


Ultimul strat il punem de cartofi, condimentam, iar deasupra punem cascaval ras.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute.


Se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

anca_rm 1

11.04.2016, 10:23

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

Rita Ilies 1

13.04.2016, 18:32

Și io mai fac din ăștia.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele Salerno