publicat la 10.03.2024
publicat la 09.03.2024
publicat la 08.03.2024
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman
Este o ciorba perfecta si completa , servita fierbinte cu o bucata zdravana de paine si ardei iute nu mai cere nici o completare....iar realizarea ei este extrem de...
Pastrav la cuptor pe pat de lamaie
Pastravul l-am curatat,l-am spalat si l-am tamponat cu prosoape de hartie.Am sarat si piperat fiecare bucata de peste,pe care in prealabil l-am crestat pe parti ptr a se patrunde mai bine la...
Prajitura cu branza ricotta,frisca si mango
Pentru ornat aveam nevoie de 250 g frisca pe care o amestecam cu 3 linguri de iaurt de fructe (mango,piersici,caise...) Mango se coace foarte bine daca il tineti doua zile inchis intr-o punga...