Chocolat (Beller)

Alte detalii


Am revenit la Chocolat dupa multa vreme. Am scazut un punct la nota de la mancare, nota de la ambianta am lasat-o la fel; daca nu ar fi fost atat de plin restaurantul, as fi scazut-o si aici, pentru ca e un fum ingrozitor, iti blestemi zilele si numeri secundele pe care le mai ai de petrecut acolo, pana sa iesi la aer poluat doar de gazele de esapament, mirosul carora ti se va parea o adevarata desfatare. Si am marit cu un punct nota de la servicii. Preturile s-au marit destul de vizibil. (GB - ianuarie 2014)

--------------------- BR>


Chocolat din Beller s-a rdeschis in octombrie 2011 sub numele de "boutique restaurant Chocolat" dupa un "facelift" semnificativ si facut cu cheltuieli insemnate. Ce parere am eu despre noul "look" al Chocolaturilor - pentru ca si Chocolat din Victoriei si cel din Beller au fost remodelate dupa acelasi concept - am scris in detaliu intr-un articol ("S-a dus si atmosfera de la Chocolat...") si nu mai revin. Doar pe scurt spus, mie imi placea mult mai mult cum era inainte. Insa Chocolat din Beller are succes, am vazut multi clienti inca din prima zi de la deschidere. Oameni care stateau intr-un fum de-l taiai cu cutitul, nu stiu de ce si nu stiu daca au un sistem de ventilatie si nu ii dau drumul sa mearga, sau daca nu au deloc. Oricum, eu a trebuit sa stau o vreme afara, la aer curat, pana sa-mi revin si sa pot pleca ca sa-mi vad de ale mele.



Meniul e acelasi ca la Chocolat din Victoriei, mancarea pare sa fie identica. La fel ca si acolo, am stat in cumpana cand am pus nota la mancare. Cea de la Chocolat e mai buna decat cea de la restaurantele pe care le-am notat cu 8 (adica ***) si mai putin decat cea de la restaurante notate cu 9 (****) la mancare. Cum nu pot pune 8.5, am pus nota in favoarea restaurantului, asa cum am facut intotdeauna, adica 9 (****).



Preturile sunt rezonabile la Chocolat. Serviciul a fost foarte inegal, cu unii chelneri care nu ar avea ce cauta intr-un astfel de loc si cu altii cu care ne-a facut placere sa stam de vorba. Asadar, Chocolat de pe Beller, la fel ca si Chocolatul din Victoriei, sunt restaurante bune, in care cei de acolo iau lucrurile in serios. Mancarea e buna, si asta e cel mai important. Amenajarea si ambianta, ba chiar si serviciul, sunt prazi mult mai usoare subiectivitatii, asa ca va recomandam sa mergeti la Chocolaturile acestea ca sa va faceti propria parere. (GB - octombrie 2011)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro