Avalon (Howard Johnson)

Alte detalii
Intr-o atmosfera intima si un décor modern, bucatarul nostru sef de origine canadiana Henrik Sebok va ofera o varietate de preparate avangardiste care rasfata toate simturile.
Meniul restaurantului Avalon este eclectic si avangardist, prezentand clientilor cele mai indraznete combinatii de ingrediente si tehnici culinare.
La Avalon, rafinamentul gastronomic atinge cote delicios de ametitoare.
Preparatele sunt prezentate ca niste constructii arhitecturale unice, dar cel mai important ramane gustul.




Despre Henrik Sebok

Avalon e unul dintre cele doua restaurante de lux ale hotelului Howard Johnson, impreuna cu Benihana (japonez). De fapt, e un singur restaurant (mai bine spus o singura sala foarte mare) care e impartit in doua zone neseparate prin ceva anume. Nu e nevoie de multe comentarii aici. Ca in orice hotel de lux, restaurantele nu pot fi decat bune sau foarte bune. Daca nu chiar de "fine dining", atunci destul de aproape. Si Avalon nu face exceptie: mancare buna si foarte buna, nimic ce ar putea sa displaca si celui mai pretentios client, amenajare impecabila. Am auzit ca au schimbat meniul in octombrie si ca l-au pozitionat cu o clasa mai sus, asa ca evaluarea mea de anul trecut s-ar putea sa nu mai fie actuala. Preturile sunt mari la Avalon, insa nu e nicio surpriza aici. E de mers la Avalon, mai ales seara, cand ai mai mult timp pentru degustare si pentru savurarea felurilor pe care mai rar le gasesti in alta parte. (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro