Quanquan

Alte detalii


Am ajuns la Quan Quan intr-o seara din cursul saptamanii, aproape de ora inchiderii (21.00). Nu mai erau alti clienti si ni s-a spus ca e mult mai animat la pranz, cand vin corporatistii din zona la masa. Probabil ca mizeaza pe multi, pentru ca mesele sunt multe si numerotate, ca la cantinele de pe vremuri, iar decorul neutru nu indeamna la romantism. Locatia se afla intr-o cladire de business, chiar langa pasajul Baneasa, pe Ion Ionescu de la Brad. Conceptul Quan Quan implica participarea clientilor in procesul de gatit: iti alegi singur/a ingredientele din bolurile de la bufet (varietatea e mare, sunt legume cunoscute si exotice, plus diferite feluri de carne taiata marunt) si esti intrebat/a pe urma cat de iute iti place, dupa care iti este recomandat un sos; bolul tau, in care ai pus ce si cat ti-a venit, este trecut la bucatar care, in fata ta, le pune pe plita incinsa. Poti sa astepti la masa unde, daca ti-ai luat, te asteapta supa fierbinte. Cam in 7-10 minute vine si bolul cu felul principal, gatit si de tine, cu o portie de orez langa. Daca esti la pranz, te costa 30 de ron felul principal si 5 ron supa. Daca esti acolo seara, te costa 42 de ron, supa inclusa. Pentru inca o diferenta mica, poti sa mai iei cate portii vrei. Au si prajituri, aduse din alta parte, precum si o lista de vinuri. Gusturile sunt asemanatoare cu cele ale mancarurilor chinezesti, unul din bucatari e si el chinez, iar majoritatea ingredientelor cred ca vin din supermarket.



Cu concept de mancare rapida si locatia situata intr-o cladire de business langa alte cladiri de business, cei de la QuanQuan spera sa atraga in continuare angajatii din zona. Probabil ca asta este strategia potrivita, altfel nu vad de ce ar merge cineva sa manance acolo de mai multe ori. (Cristian Gheorghe)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro