La Rambla

Alte detalii
Rafinament, savoare, dar mai ales diversitate si bun gust! Aceasta ar fi descrierea pe scurt a ceea ce inseamna si isi propune sa fie La Rambla.



Denumit dupa faimoasa strada din centrul Barcelonei, La Rambla va aduce traditia si specialitatile Peninsulei Iberice, in orice preparat, pentru ca fiecare sa se bucure de o experienta culinara de neuitat!



Imbinarea bucatariei traditionale spaniole, prezentarea ei intr-o maniera vie si contemporana, si reinventarea acesteia intr-un cadru romanesc, este o provocare continua, dar si o experienta minunata, atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri.



La Rambla prezinta arta culinara intr-un cadru de poveste care va invita sa descoperiti impreuna cultura, traditia si mai ales delicatesele variate ale Spaniei.



Fiecare produs din meniu este atent preparat, dupa retete traditionale, folosindu-se doar ingrediente de cea mai buna calitate.

Am revenit in toamna la La Rambla, dupa ce fusesem la ei si in primavara, pentru ca mi-au spus ca au adus un bucatar spaniol, asteptandu-ma, deci, ca mancarea sa fie mai buna. Nu a fost, ba dimpotriva... Supa de fructe de mare a fost destul de buna, desi nu cine stie ce; cocktailul de fructe de mare a fost bun, insa vita a fost degeaba: nici carnea prea buna, nici bine facuta, nici sosul. Meniul e imens, nu stiu de ce l-au facut asa. Preturile sunt asa si asa, insa pentru pranz au niste meniuri ieftine cu mancare banala, un fel de bucatarie urbana - romaneasca - nedefinita.



Am vazut ca au schimbat decorurile, arata mai bine acum. Au facut si terasa din spate, e destul de mare, vara trebuie sa fie placut acolo. Mesele sunt mici, a fost cam incomod, mai ales ca ne-au adus mancarea pe niste platouri disproportionat de mari fata de standardul restaurantului, ca la marile restaurante de lux, de nu puteam sa facem vreo miscare fara sa ne uitam ce am rasturnat sau dat pe jos.



La Rambla e, deci, un compromis intre un restaurant cu bucatarie spaniola traditionala si un restaurant de proximitate, un fel de cantina de pranz pentru miile de corporatisti din zona. Nu are legatura cu bucataria fina, si nici nu isi propune asa ceva, de vreme ce au tiparit un meniu cat cartea de telefon. (GB – octombrie 2014)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro