Nada Mas

Alte detalii


I-am intrebat pe cei de la Nada Mas ce inseamna numele acesta, de la ce vine, insa nimeni nu a stiut sa-mi spuna. S-au uitat unul la altul, s-au dus sa-l intrebe pe sef, insa misterul a ramas. M-am uitat pe Internet si am vazut ca inseamna "minic mai mult" in spaniola. Pana la alta informatie, ramane asa...


Nada Mas e un restaurant nou in Bucuresti, deschis in toamna lui 2011 in locul lui Byblos, fostul restaurant italienesc al lui Serghei Mizil din spatele Atheneului. Si Nada Mas e tot al lui Serghei Mizil. E un restaurant destul de mare, la parterul unui bloc vechi pe Nicolae Golescu, la cativa metri de Menuet, un restaurant unguresc, acesta. Localul a fosr renovat si amenajarea si decorurile au fost schimbate. Nada Mas arata destul de bine, e luminos, aerisit, cu un aer modern si cam minimalist, cu mobilier simplu si auster. Locul e placut, deci, mai ales ca e foarte curat, fiind nou si, mai ales, fiind cam gol pana acum. Trec adesea prin fata lui, in drum spre Atheneu, si gol il vad tot timpul.



Meniul de la Nada Mas e spaniol, aproape exclusiv cu carne, ceea ce face sa se estompeze destul de mult "specificul spaniol". Mancarea e destul de buna. Preturile sunt mari, mai ales ca in meniu sunt sumele pe 100g, in unele cazuri, ceea ce intareste suspansul. Doua chelnerite vorbarete ne-au facut seara mai placuta, mai ales ca aroganta unuia care parea sef acolo ne-a indispus destul de tare.



Asadar, Nada Mas e un restaurant bun, la care puteti merge cand vreti sa mancati carne, multa carne, si nu dintre cele ieftine... (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro