Aripi de gascan la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2021 | 3011 vizualizari

 

  Am avut aripi de la doi gascani . Intai le-am fiert  cu condimente . Dupa fierbere doua bucati s-au consumat ca atare . Restul le-am pus la cuptor de s-au rumenit . Cu o salata alaturi m-am scos de de o cina delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • aripi de gascan-de casa
  • 1 foaia dafin
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 1 morcov
  • sare
  • 2 linguri grasime rata -de casa
  • 2 linguri pasta ardei cu telina-productie proprie
  • 2 linguri pasta rosiii
  • 4 catei usturoi
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de gascan la cuptor:

  1.  Aripile de gascan se curata bine, se spala si se pun la fiert.
  2. In oala am introdus morcovul , foaia de dafin , sare , maghiran si piper boabe .
  3. Pentru fierbere am folosit oala cu fierbere sub presiune .
  4. Dupa o ora am scos aripile din zeama .
  5. Zeama nu se arunca . Eu am folosit ca baza  la prepararea unei ciorbe.
  6. Untura de rata se amesteca cu pasta de rosii , pasta de ardei , piper , usturoi  pisat si putina boia .
  7. Cu acest mix se ung aripile fierte de gascan . Alaturi se pune morcovul taiat rondele .
  8. Aripile condimentate se pun intr-o tava si se dau la cuptor ca sa se rumeneasca .
  9. Eu am folosit functia full grill . In 10 minute aripile mele s-au rumenit frumos .
  10. Supravegheati coacerea cand folositi aceasta functie de full grill ,temperatura in cuptor creste la 280 grade si  preparatele ,repede pot trece de la rumen la prea bronzat .
  11. Presarati la sfarsit peste carne , patrunjel verde tocat .
  12. Alaturi de aripile rumene de gascan am preparat o salata de varza proaspata .
  13.  Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Supravegheati coacerea cand folositi aceasta functie de full grill ,temperatura in cuptor creste la 280 grade si preparatele ,repede pot trece de la rumen la prea bronzat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de gascan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie