Aripioare marinate

de Rahela Velicu in Pui, 17 Iun 2021 | 2500 vizualizari

 

Cui ii mai plac aripioarele? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 100 g maioneza
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare marinate:

Mai intai pregatim aripioarele ( eu le-am taiat si varfurile), le spalam si le dam deoparte.

Maioneza o diluam cu 1 lingura de apa si o punem intr-un bol. Adaugam aripioarele si le amestecam bine sau le ungem pe fiecare cu maioneza. Eu am folosit maioneza cumparata. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam aripioarele.

Presaram sare, piper si ardei boia si dam aripioarele la cuptorul preincalzit pentru 60 de minute, in partea de sus a cuptorului . Din cand in cand le intoarcem sa se rumeneasca frumos. Se pot servi cu diverse garnituri: cu cartofi, legume cu salate sau sosuri sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine