Bautura cu lapte si baton rom

de robert_b in Bauturi, 9 Dec 2014 | 3302 vizualizari

 

Am "modernizat",putin reteta clasica de cacao cu lapte ! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 linugurita cacao
  • 2 lingurite zahar
  • 200 ml. lapte
  • 1 baton mic rom cu lapte
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bautura cu lapte si baton rom:

Mai intai pregatim ingredientele.Apoi,punem laptele la incalzit pe foc.Separat intr-o cana amesteca cacaoa,zaharul si sarea,pana ce se omogenizeaza.Dupa ce laptele s-a incalzit,nu foarte mult,il adaugam peste amestecul uscat.Amestecam bine,pana ce spargem si ultimul "cocolos" de cacao.Batonul rom,se marunteste cu un cutit,si se pune in amestecul fierbinte.Se amesteca,pana acesta se dizolva complet.Puteti sa mai aduagati,deasupra si frisca,fulgi de ciocolata...etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bautura cu lapte si baton rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata calda cu menta