Bors de cartofi

de pity19 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2014 | 3601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 plic bors magic
  • 4 linguri smantana grasa
  • 2 linuguri ardei tocati la borcan
  • 2 linguri morcov tocat la borcan ( se gaseste la magazine mari )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel uscat la plic
  • 5 l apa
  • 4 carnati proaspeti congelati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  1. Curatam cartofii de coaja , clatim ; Taiem fiecare cartof in doua dupa care in patru ;
  2. Punem cartofii la fiert in apa cu sare ;
  3. Adaugam peste cartofi ardeii tocati si morcovii ;
  4. Lasam la dezghetat carnatii ; Ii taiem felii ; Punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 minute ;
  5. Cand cartofii sunt aproape fierti , turnam carnatii cu tot cu zeama din castron si lasam pana cartofii sunt fierti ;
  6. Punem borsul magic ( 1-2 linguri ) , smantana , sare , piper  si vegeta dupa gust ; Adaugam 1-2 lingurite patrunjel uscat ;
  7. Lasam putin la foc mic amestecand continuu ;
  8. Luam de pe foc si lasam la racit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi, dres cu oua si smantana