Carne de iepure cu legume si paste tricolore la slow cooker Crock-Pot

de Adi in Slow Cooker, 9 Dec 2018 | 2857 vizualizari

 

Tare bun acest slow cooker crok pot la casa omului!
Poate gati la el orice incepator, sau orice nebucatar, doar trebuie sa stie ce ingrediente sa puna la o mancare si atat.
In acest weekend ne-am impartit sarcinile la bucatarie. Eu am gatit la crock pot, iar Meri a prajiturit si a facut o ciorba radauteana.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de iepure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei copti( de la congelator)
  • 250 g pasta de rosii
  • 150 g paste tricolore( fusili)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • maghiran
  • boia de ardei afumata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu legume si paste tricolore la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai pregatim toate ingredientele.

Curatam legumele si le tocam cuburi, apoi le punem in vasul crock potului.

Peste ele asezam carnea portionata in bucati mai mici. Lasam si grasime pe carne si astfel nu mai adaugam ulei.

Punem pasta de rosii, condimentele si sarea si completam cu apa cat sa fie usor acoperite ingredientele.

Nu vom pune foarte multa apa, deoarece se vor mai forma vapori si pe timpul fierberii preparatului.

Asezam capacul peste vasul ceramic al crock potului, conectam aparatul la sursa de curent si setam modul de gatire high, pentru 5 ore.

Nu ridicam capacul vasului si nu amestecam in vas, pe parcurs. Nu sunt necesare aceste operatii.

Cu 15 minute inainte de expirarea timpului, ridicam capacul si incercam carnea.

Daca este patrunsa bine, adaugam pastele si le amestecam cu restul ingredientelor. 

Mai asezonam cu cele necesare, dupa gust: sare, piper,cimbru si lasam mancarea sa fiarba pana expira timpul.

La final, dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, presaram patrunjel verde, tocat.

A iesit o mancare gustoasa si foarte sanatoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu legume si paste tricolore la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot