Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de madi_marin in Slow Cooker, 8 Sep 2015 | 3973 vizualizari

 

A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital a facut toată treaba! Mă rog...aproape :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 ardei capia cărnoşi copţi
  • 200 m smântână de gâtit
  • 1 linguriţă amidon
  • 200 ml supă de pui
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Tocăm ceapa mărunt mărunt, ardeii copţi fâşii, iar ciupercile felii.

Le punem pe toate cu 200 ml supă de pui.

Setăm slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital pe funcţia high pentru 2 ore.

Cu 20 de minute înainte să expire timpul adăugăm în vasul aparatului Crock-Pot amidonul dizolvat în smântâna de gătit şi potrivim gustul cu sare şi piper.

La sfârşit adăugăm mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot