CHEC CU ULEI

de adinaciosescu in Dulciuri, 18 Noi 2009 | 18279 vizualizari

 

Este un chec care se realizeaza foarte usor si este bun si spornic

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • 100 ml ulei
  • o cana de lapte
  • o lingurita bicarbonat
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie sau portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHEC CU ULEI:

Se freaca bine zaharul cu cele 2 oua intregi,apoi se adauga uleiul,laptele,faina,bicarbonatul stins.Se omogenizeaza bine si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.Se coace la foc moderat,se cauta cu proba scobitorii.

 Este un chec greu,facultativ fructe din compot.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC CU ULEI" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

adinaciosescu 1

18.11.2009, 23:24

Exact,Bunica, e de criza,dar e bun.Multumesc

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:27

simplu si bun

elena1988 1

08.02.2011, 10:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta dobrogeana cu branza dulce