Chiftele de post cu naut si conopida

de mimmi in Mancaruri de post, 16 Mar 2019 | 2713 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 320 g conopida
  • 240 g naut
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 catel usturoi
  • 2 linguri cu varf faina integral
  • ulei
  • Frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • pudra chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de post cu naut si conopida:

Punem conopida la fiert in apa cu sare, dupa care o lasam la scurs pana se racoreste putin.

Separat blenduim nautul scurs cu ceapa si usturoiul.

Blenduim si conopida.

Peste ingredientele de mai sus, adaugam 2 linguri de faina, Frunze de patrunjel tocate marunt si condimente dupa gust.

Amestecam bine compozitia si formam chifetelele prima data in mingiute dupa care le aplatizam intre palme.

Incingem 1 lingurita de ulei intr-o tigaie si prajim prima data o singura chiftea pentru a incerca compozitia.

Daca chiftelele nu stau peolalta inseamna ca, compozitia a fost mai umeda si trebuie sa mai adaugam 1 lingura de faina.

Prajim chiftelele cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu naut si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu mazare si naut