Chiftelute din cartofi noi

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2011 | 5640 vizualizari

 

Este asa de simplu si rapid de realizat , este asa de bun................mmm...........ca mi-am propus sa mai repet experienta adaugand data viitoare si niste ceapa verde si marar verde.Oricum si asa au fost tare bune , tare pufose,minunate sa le mananci ca atare, alaturi de o salalata dar cel mai indicat langa o friptura, nu-i asa.?Cui ii place va invit sa serviti..Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi noi(mai mari)
  • 2 oua
  • o mana (generoasa..............hahaha.)de cascaval ras
  • sare,piper
  • putin ulei pentru uns tigaia(am folosit pentru prajit tigaia Dry Cookker) ,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din cartofi noi:

Spalam cartofii apoi ii curatam de coaja si ii spalam din nou.Lasam la scurs putin si apoi ii dam prin razatoarea cu gauri mari. Punem cartofii razuiti intr-un vas si apoi ii lasam cateva minute dupa care ii scurgem de apa folosind mainile. Dupa ce cartofii au fost scursi de apa ii punem in acelasi vas , batem 2 oua si mai adaugam cascavalul si patrunjelul taiat marunt ras dupa care condimentam dupa placul fiecaruia cu sare si piper. Amestecam bine compozitia timp in care incalzim bine tigaia tapetand-o de jur-imprejur cu putin ulei .Cu ajurorul unei linguri luam din compozitia de cartofi si punem in tigaie avand grija sa le aplatizam un pic.Lasam sa se faca pe o parte si apoi intoarcem pe cealalta parte.Tinem chiftelutele pana cand devin galben-aurii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu dovlecel si cartof