Chiftelute din dovlecei

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 26 Iul 2013 | 33640 vizualizari

 

Fetita mea daca vede dovlecel in mancare...clar ca nu maninca.Cu aceste chiftelute am reusit sa o pacalesc si a zis ca mai vrea :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • parmezan
  • piper
  • sare
  • marar
  • cimbru
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Dovleceii se spala si se curata de coaja.Se taie cuburi.

Intr-un robot de bucatarie punem dovlecelul,usturoiul curata de coaja si pisat,condimentele,ouale si parmezanul ras.Se amesteca totul foarte bine.

Punem compozitia intr-un bol si adaugam faina pina devine de consistenta unei smantani groase.

Punem ulei intr-o tigaie.Cand acesta s-a incins,punem din compozitie cu ajutorul unei linguri .Prajim pe ambele parti.

Cand sunt gata le scoatem pe un servet de hartie pentru a absorbi uleiul.

Se servesc de preferinta calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

lucy2002 1

26.07.2013, 20:02

Rocsi 1

26.07.2013, 21:11

Ai pregatit niste chiftele foarte gustoase

- Andreea - 1

27.07.2013, 00:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe de dovlecel şi brânză