Ciorba de varza cu carnita de porc

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 15428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 300g carne slaba de porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o radacina mica de telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 500ml suc de rosii
  • sare
  • 1 lingurita rasa sare de lamaie
  • 1 crenguta cimbru
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carnita de porc:

Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund.

Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Restul de legume se curata, se spala si se taie cubulete si se pun si ele la fiert langa carne .Cand sunt fierte pe jumatate se pune si varza  iar dupa 5-10 minute de fiert se toarna si sucul de rosii.

Se lasa sa fiarba bine apoi se potriveste de sare si se adauga crenguta de cimbru.

Se opreste focul iar cimbrul se inlatura dupa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de telina cu afumatura