Ciorbita de primavara

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 20 Mar 2011 | 3554 vizualizari

 

as manca tot timpul aceasta ciorbita, ...este atat de usoara si de light incat ai mai vrea o portie :)

 

INGREDIENTE

  • o mana de spanac
  • o mana de loboda
  • o mana de salata verde
  • 2 morcovi
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • telina
  • o ceapa
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 iaurt dietetic
  • 1 lingurita de ulei
  • patrunjel proaspat
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de primavara:

Spalam bine legumele.

Tocam ceapa, morcovii, pastarnacul, telina, radacina de patrunjel marunt, cartofii cubulete si le punem la fiert in apa cu putina sare.

Intre timp taiem si spanacul, loboda si salata verde

Cand celelalte legume s-au inmuiat, punem verziturile si orezul spalat in cateva ape si lasam sa fiarba impreuna.

Punem si lingurita de ulei.

Dupa ce au fiert punem iaurtul in care am pus cateva linguri din ciorbita pentru a-l incalzi si mai lasam sa dea un clocot.

Dupa ce oprim focul punem zeama de lamaie dupa gust.

Asezonam cu patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata