Ciulama de ciuperci

de ionix in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 4767 vizualizari

 

O ciulama diferita pt sot :D

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 linguri cu faina
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri cu sos de tomate
  • legatura cu marar
  • Sare, piper
  • 3- linguri cu ulei de masline
  • 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Ciupercile se spala bine, se taie felii si apoi se pun la fiert circa 20 de minute.

Intr-o oala punem uleiul la incins iar apoi punem ceapa taiata marun si usturoiul rondele la calit.

Peste ceapa calita punem 3-4 linguri cu apa rece si ciupercile, care au fost fierte si strecurate, iar apoi lasa la inabusit  5-10 min.

Dizolvam faina in putina apa rece si o punem in smantana iar apoi o turnam peste ciuperci.

Amestecam intruna 2-3 minute si adaugam sosul de tomate.

Nu ne oprim din amestecat si punem mararul tocat marunt, sare si piper.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

27.04.2010, 18:57

ionix 1

27.04.2010, 19:00

buey, de ce razi? eu urasc ciupercile, de aia asa ca e pe riscul celorlalti daca mananca ciuperci gatite de mine

jolygina 1

17.06.2010, 00:07

doamne cat e de buna ,o ador as manca tot timpu ,chiar mi-ai dat o idee pentru maine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, branza si ciuperci