Ciuperci umplute

de Anett in Vegan / Raw vegan, 15 Mai 2016 | 9226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 1 praz
  • 100 gr nuca macinata
  • 50 gr branza brie
  • 1 lingura ulei
  • sare piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si palariutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei. 

Maruntim prazul si calim in ulei pana se inmoaie putin. Scoatem din tigaie si amestecam impreuna cu nuca macinata. Presarim cu sare si piper apoi cu ajutorul unui blender omogenizam pana devina cremoasa.

Umplam ciupercile cu crema apoi asezam pe fiecare ciuperca o bucatica de branza brie. Introducem in cuptor pentru 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu dovlecel si boabe de hrisca