Ciupercute umplute

de RozBonBon in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2009 | 5368 vizualizari

 

Foarte usoare si sanatoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciupercute champignon
  • 100 g paste cuc-cus
  • 1 ceapa mica
  • 50 g gogosar sau ardei rosu
  • 100 g branza topita
  • 50 g cascaval ras
  • ulei, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate.
Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici.

Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit.

Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, dupa care adaugam cubuletele de ciuperci.

Se calesc timp de vreo 5 minute.

Intre timp se fierbe cus-cusul.

Cus-cusului fiert se adauga legumele calite si branzica topita , taiata in cubulete cat mai mari( se vor topi in ciupercute si sunt atat de gustoase...) si patrunjel si se amesteca usor.

Umplutura se aseaza in ciupercute
si se acopera cu cascaval ras.

Ciupercutele se aseaza intr-o tava de yena , unsa cu unt in prealabil.

Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Se servesc caldute. Sunt foarte gustoase si usoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

fluturas 1

22.12.2009, 12:56

imi plac ciupercile la nebunie,foarte apetisanta varianta ta de umplutura!

Adinacarla 1

05.11.2010, 01:20

oare cum de am "ratat" aceasta bunatate

elena1988 1

04.03.2011, 09:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute