Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios
citeste mai mult
A iesit extraordinar de bun si de pufos! Aromat si bun de tot! L-am facut la slow cooker-ul Crock-Pot 5l DuraCeramic Saute.
In laptele cald se pun 2 linguri zahar, 2 linguri faina si drojdia.
Se amesteca bine cu un tel si se lasa sa creasca 10-15 minute.
In vasul unui robot de bucatarie se pun faina, sarea, zaharul, coaja de lamaie si portocala, zaharul vanilat si se amesteca bine.
Cand maiaua a crescut se pune in vas peste faina, se adauga oul si galbenusurile, untul topit si si esenta de rom.
Se amesteca totul si se framanta la viteza mica.
Cand aluatul s-a incorporat se adauga treptat uleiul si se framanta 10 minute, pana aluatul devine elastic.
Se adauga apoi fructele confiate si se mai framanta 5 minute.
Se scoate aluatul si se formeaza o bila, apoi se pune cozonacul pe hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 5 l Saute.
Se pune capacul si se lasa sa creasca o ora.
Cand cozonacul a crescut, se unge cu un galbenus de ou si se presara deasupra zahar brun si migdale feliate.
Se seteaza apoi modul High pentru 2 ore.
La final, se pune vasul Duraceramic in cuptor, pe functia grill, pentru 5 minute la 200 grade, ca sa se rumeneasca deasupra.
Se scoate cozonacul si se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios
citeste mai mult