Drob de ciuperci

de Xandrinne in Mancaruri de legume, 16 Apr 2015 | 7834 vizualizari

 

Am folosit conserve de la SunFood, mai ales ca eram nitel in criza de timp; sursa mea de inspiratie a fost Diva in bucatarie, careia ii multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane cu ciuperci SunFood,
  • 1/2 conserva porumb SunFood,
  • 1-2 cepe uscate,
  • 3-4 fire ceapa verde,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 200 g cascaval,
  • 3 oua,
  • 3 linguri smantana,
  • sare, piper,
  • 3 linguri ulei,
  • marar, patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.

Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.

Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.

Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.

Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).

Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.

Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).

L-am feliat rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.04.2015, 20:05

Cred ca a iesit super bun!

mirela0911 1

18.04.2015, 15:02

Bun trebuie sa fie si cu ciuperci!

mihaelar63 1

21.04.2015, 22:25

Imi place mult . mai mult decat cel de miel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei