Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 7 Oct 2018 | 3536 vizualizari

 

Foarte frageda si buna.

 

INGREDIENTE

  • 900 g pulpa de vitel
  • 2 cepe
  • 400 g rosii tocate in bulion
  • 300 g pulpa de rosii
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
  • cimbru
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot:

Se curata ceapa si se da pe razatoarea mica.

Bucata de pulpa se curata, se spala, se usuca si se taie in felii groase.

In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si ceapa rasa.

Se pun bucatile de carne si se presara cu vegeta, piper, boia, cimbru.

Se pun rosiile tocate si pulpa de rosii.

Se toarna 100 ml apa, se amesteca si se pune capacul.

Se pune butonul pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.

Cu 10 minute inainte se pune zaharul, se gusta si se potriveste de sare.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 minute ca sa scada si sa se rumeneasca putin.

Se mananca cu piure de cartofi si muraturi sau salata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Zaharul se pune ca sa atenueze acreala rosiilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L