Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

de Bunica in Fructe de mare, 17 Mar 2014 | 6451 vizualizari

 

Mai aveam o jumatate de pachet de gnocchi si trebuia sa-i folosesc.Asa ca i-am facut garnitura la inelele de calamar.Un pranz rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. inele calamar
  • 200 g. gnocchi
  • un pahar mic iaurt
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • o legatura de marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt:

Inelele de calamar decongelate se prajesc in ulei.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare.

Cat se fierb ,se pregateste sosul de iauurt.

Usturoiul se curata,se piseaza cu sare dupa gust si se amesteca impreuna cu iaurtul si mararul tocat marunt.

Dupa ce calamarul este prajit si gnocchii fiert le asezam pe farfurie si le ornam cu sos de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu inele de calamar