Lapte acru

de andreea_angelo in Bauturi, 21 Noi 2012 | 6266 vizualizari

 

sper sa va placa,eu as manca in fiecare zi cate o cana cu lapte acru!!:) imi aduce aminte de bunica mea:)

 

INGREDIENTE

  • cantitatea de lapte o puneti voi in functie de oala in care il puneti la prins
  • lapte
  • branza de vaca
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte acru:

Branza de vaca se amesteca cu smantana si se pune pe fundul oalei in care o sa puneti si laptele

Laptele il fierbeti si il lasati sa se raceasca putin, sa fie caldut

Il turnati in oala peste branza si peste smantana, amestecati din cand in cand si il lasati macar pana a doaua zi, pana se ''acreste'' un pic:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte acru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

antohya 1

22.11.2012, 11:46

Multumesc pentru pont

ANNA_46 1

22.11.2012, 15:30

Foarte bun

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:51

multumesc,va pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iaurt de casa