Limonada cu pepene rosu

de Sim0na in Sirop / Compot, 28 Aug 2013 | 4935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pepene rosu
  • 2 lamai
  • 100 ml apa
  • 100 g zahar
  • cateva frunze menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu pepene rosu:

 

 

Mai intai am pus apa si zaharul intr-un ibric pe foc mic pentru cateva minute, fara sa clocoteasca, ci doar sa se topeasca zaharul. Am lasat sa se racoreasca. Pepenele l-am curatat de coaja si seminte, l-am taiat cuburi – mie mi-au iesit doua cani mari de mixer. Cu un blander vertical am pasat bucatile de pepene. Sucul rezultat l-am trecut prin sita, eliminand pulpa ramasa. O jumatate de lamaie am taiat-o feliute, iar restul le-am stros. In sucul de pepene am pus siropul, zeama de lamaie si bucatile de lamaie, si frunzele de menta.

Cine vrea un pahar?!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din pepene rosu