Macrou la gratar

de Lau in Peste, 22 Mai 2017 | 4019 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 6 pesti macrou
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 4-5 frunze de menta
  • sare
  • piper negru/alb
  • boia de ardei dulce
  • 1/2 lamaie
  • folie de aluminiu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar:

Pestele il curatam (taiem capul,coada), il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.

Intr-un bol, adaugam sare, piper, boia de ardei, zeama de lamaie, verdeturile tocate si amestecam bine.

Umplem pestele cu amestecul si il stropim cu ulei de masline, presaram sare si il invelim in folie de aluminiu.

Asezam pestele pe gratarul incins si il prajim pe ambele parti, cca. 5 min pe fiecare parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou aromat cu legume in sos de rosii