Maioneza light

de Steffy in Pt salate, 27 Ian 2013 | 13507 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Doru, bucatarul emisiunii ''Draga mea prietena'' si am incercat-o. M-am bucurat ca pot face salata cu maioneza mai usoara si este gata intr-un minut.

 

INGREDIENTE

  • un ou crud
  • 100 ml ulei
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • o lingura mustar
  • sare dupa gust
  • 50 g iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza light:

Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde.

Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn.

Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sidy 1

28.01.2013, 08:14

Asta zau ca trebuie incercata

Steffy 1

28.01.2013, 18:06

Chiar va rog sa incercati, este foarte buna.

Sim0na 1

28.01.2013, 21:24

Si eu o am pe lista

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu pasta de ton