Maioneza rapida

de lili in Sosuri, 28 Iun 2013 | 4176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • 300 ml ulei
  • o lingurita mustar
  • o lingurita zeama de lamaie
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza rapida:

Punem toate ingredientele intr-un vas mai inalt. Introducem mixerul stick si incepem sa mixam la viteza maxima. Mixam la fundul vasului. Cand incepe sa se faca maioneza, ridicam pasatorul incet fara al scoate din maioneza pana la inglobarea totala a uleiului.

Dupa ce consumam tot uleiul se mai mixeaza cateva secunde. O sa obtinem o maioneza tare.



Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

DIANA B 1

28.06.2013, 15:35

De retinut ...

Rocsi 1

28.06.2013, 20:57

Georghiouadriana23 1

02.05.2014, 10:55

x_x o sa incerc....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza rapida