Mic dejun- bagheta umpluta

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2020 | 7214 vizualizari

 

Din categoria ce mai mancam dimineata...pe la pranz....:)))))))))))))....uite ca am umplut o bagheta cu ce am gasit prin frigider, ca vorba aia, se mai gaseste cate ceva....Nu am cantitati exacte, pentru ca nu este o reteta, este doar o idee cand vrei sa mai schimbi ceva la micul dejun....

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 oua
  • 2 felii salam victoria
  • bucatele de carnati de gratar
  • mixt de branzeturi
  • branza maturata
  • parmezan
  • piper
  • 2-3 linguri lapte dulce
  • 1/2 gogosar
  • cateva masline
  • un cubulet de unt
  • 1 lingura ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun- bagheta umpluta:

Mai intai am taiat cubulete carnatul, salamul, branza maturata si gogosarul. Am scobit bagheta in mijlocpe toata lungimea ei, intr-un castron am spart ouale, am adaugat laptele, piper macinat, putin miez scos din bagheta, apoi am adaugat si ingredientele taiate cubulete, cateva masline taiate mai marunt, mixtul de branzeturi si parmezanul, am omogenizat totul si apoi am umplut bagheta. Am uns bagheta pe margini cu ulei de masline, am taiat felioare subtiri de unt si le-am pus pe toata suprafata baghetei umplute, am pus bagheta pe hartie de copt si am bagat-o la cuptor pentru cca 20 min. Cand compozitia din bagheta a fost coapta, am scos-o din cuptor ( eu am bronzat-o nitel, asa e cand umbli si dupa ciumperci prin gradina, te fura peisajul) si am servit-o asa calda. Sa aveti pofta si de facut si d emancat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun- bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

16.11.2020, 19:30

Bunăăăă!

Rocsi 1

16.11.2020, 20:29

Ce imi plac genul acesta de preparate! Super bun mic-dejun!

oanapl 1

22.11.2020, 19:11

Delicios mic dejun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi rasi