Mujdei de usturoi cu pasta de tomate

de nadina73 in Sosuri, 16 Apr 2010 | 8636 vizualizari

 

super super bun>(daca va place usturoiul daca nu:...)

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 lingurita de sare
  • ulei de masline 50 ml
  • 5-6 linguri pasta de tomate
  • 1 fir patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi cu pasta de tomate:

Se curata usturoiul se zdrobeste bine apoi se ameteca cu sare si se pune cate putin din ulei pana devine ca o maioneza apoi se pune pasta de tomate si patrunjelu  verde tocat

e prefetat sotului meu la peste si mie imi place dar am facut si cu nuca

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

22.04.2010, 10:47

lia e grozav de bun incearca iti va placea sigur

nadina73 1

22.04.2010, 10:47

ai facut buni ?

nadina73 1

22.04.2010, 10:48

multumesc medioto mult ,draguta ca de fiecare data

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza vegetala fara oua