Paine

de ionela84 in Piine, 2 Feb 2014 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg faina
  • 4 cuburi drojdie
  • 2 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 1 litru apa
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

 Dizolvam drojdia cu sarea,zaharul si uleiul in 200 ml apa calduta

Cernem faina intr-un vas incapator sii facem o gaura in mijloc

Adaugam drojdia  restul de apa incetul cu incetul si framantam pana obtinem un aluat elastic

Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul apoi il punem pe masa infainata,luam o bucata din aluat o intindem putin apoi o strangem sub forma unui melc si o punem in tava ,asezam bilele de alaut una langa alta pana obtinem o floare ,lasam 20 min la crescut apoi dam la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu seminte de floarea soarelui