Pasta de avocado

de Corinuta in Sosuri, 9 Iul 2011 | 7113 vizualizari

 

Sincer, nu mai stiu unde am vazut reteta asta. Oricum, exista multe variatii, dar eu am ales-o pe cea mai simpla:)

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado 
  • 125 g iaurt cremos
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado:

Avocado se curata de coaja, se scoate samburele si se taie cuburi. Se stoarce sucul de la lamaie, se curata usturoiul si se taie cubulete. Se pun toate in blender impreuna cu iaurtul si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se mixeaza pana la omogenizare.

Se gusta si se mai condimenteaza daca trebuie, apoi se poate servi. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

10.07.2011, 00:14

as vrea eu! daca m-ar tine buzunarul si daca n-as avea 2 carnivori acasa ....eh! cam multi de daca

divainbucatarie 1

11.07.2011, 13:04

ionela2682 1

12.07.2011, 21:34

Imi place si preparatul si prezentarea!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii