Pasta de Kapia cu telina

de mihaelar63 in Conserve, 17 Oct 2014 | 11398 vizualizari

 

O pasta usor de preparat pentru iarna care va da culoare si arome fripturilor , ciorbelor sau tocanitelor .

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei Kapia rosii
  • 1 kg telina
  • 3 linguri sare
  • 200 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de Kapia cu telina:

  1. Telina se curata , se spala , se taie felii si se toaca cu ajutorul masinii de tocat .
  2. Ardeii se spala se curata de seminte , se taie felii si se toaca . 
  3. Intr-o oala de inox  cu fundul dublu   puneti la fiert ardeii si telina .
  4. Sarati   si adugati uleiul .
  5. Fierbeti la foc mic  timp de 90 minute .
  6. Pasta este gata  cand uleiul se alege deasupra ca la zacusca . 
  7. La sfarsit se pune putin conservant si se amesteca . 
  8. Pasta se pune cat este calda in borcane bine spalate .
  9. Se infileteaza capacele pe care le-ati sterilizat prin fierbere .
  10. Dunstuiti borcanele la dunst umed 30 minute [ se pun intr-o cratita cu apa si se fierb la foc mic ] .        
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de Kapia cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:19

Deja ma gandesc la ce as putea sa o folosesc! Yummy!

Rocsi 1

17.10.2014, 21:11

Bine ai mai zis in introducere

miki_a 1

14.07.2017, 12:30

Văzut, plăcut, băgat la seif....! Anul ăsta vreau să o prestez garantat! Mulțumesc pentru rețetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii cu ardei pentru ciorbe,mancaruri