Paste tricolore cu file de cod

de Tabita _ in Paste, 25 Apr 2020 | 1683 vizualizari

 

Pe cat de simpla, pe atat de gustoasa cu o nota picanta.

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste tricolore
  • 400 g file de cod
  • sare
  • ulei
  • amestec de condimente picante (piper negru, alb, roz, verde, coriandru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolore cu file de cod:

Pestele se pune in ulei incins la prajit.
Se prajeste pe ambele parti pana capata o culoare aurie.
Se scot pe servet absorbant.
Separat se pune apa la fiert pentru paste.
Se adauga ulei si sare.
Cand apa incepe sa fiarba se pun pastele.
Se fierb conform cu instructiunile de pe ambalaj.
Se pun sub jet de apa rece. Se scug de apa.
Se aseaza pe farfurie pestele si pastele si se condimenteaza.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu sos de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu file de cod" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fettuccine cu sos alb si ciuperci